miércoles, 9 de marzo de 2011

1eras Jornadas Antiespecistas en el Col·lectiu Ronda, Barcelona




El dia abans de la vaga, el 26 de gener a les 19h, comencem a arrencar la primera sessió de les 1eres Jornades Antiespecistes que es realitzaran al Col·lectiu Ronda, amb el passi del conegut i impactant documental "Earthlings", per en acabat obrir un espai de debat i reflexió.


Presentació_Especisme.pdf
Presentació Especisme.pdf (208 k)
Earthlings és un documental fruit d’un treball d’investigació i producció de 5 anys sobre la realitat que viuen actualment els animals, arrel el nostre mode de viure i d’explotar-los.

Aquest documental, estrenat l’any 2005 està narrat per l’actor de Hollywood i defensor dels animals Joaquin Phoenix i va ser nominat als Òscar, com també premiat en nombrosos festivals com: el Boston Int. Film Festival, l’Artivist Film Festival, el San Diego Film Festival i el PETA Proggy Award, entre d’altres.

Moltes de les imatges estan gravades en càmeres ocultes. El documental es divideix en cinc eixos: mascotes, alimentació, pells, entreteniment i experimentació.

PROGRAMA DE LES JORNADES ANTIESPECISTES:

Dimecres 26 de gener (19h.)

Passi Documental Earthlings + debat


Dimecres 2 de març (19h.)

Xerrada "Nutrició Vegana" a càrrec de la Nutricionista- Dietista, Maria Blanquer Genovart.

El próximo miércoles 2 de marzo, continuamos con la segunda sesión de las primeras jornadas antiespecistas al Col·lectiu Ronda.

Esta vez trataremos el tema de la alimentación ausente de explotación animal.
Maria Blanquer Genovart, Dietista-Nutricionista, miembro de l'AEDN (Associación Española de Dietistas-Nutricionistas), miembro de ResearchGATE, i asesora de la Unión Vegetariana (UVE), será quien nos guie en como llevar una dieta vegana saludable, sin que conlleve perjuicios en nuestra salud.



Dimecres 9 de març Xerrada (19h.)

"Les granges de Visons a l'estat espanyol" a càrrec de membres de l'organització Igualdad Animal.


Totes les xerrades tindran lloc a:

Aula Ronda
Ronda Sant Pere, 56, 1er. (BARCELONA)
L1 L4 Urquinaona
Mira també:
http://www.cronda.coop





Enlace